Verzend- en leveringsbeleid

  1. Verzending

Voor de zending gebruiken wij de service van DHL en Xwift. Bestellingen vlak voor het weekend zijn iets langer onderweg. Er wordt momenteel enkel geleverd in België, Nederland, Frankrijk en Duitsland. Let op: bestellingen naar de buurlanden kunnen iets langer onderweg zijn. Bij ons kun je dit verwachten:

  • Bestellingen worden elke week verzonden.

Heb je de bestelling binnen 5 werkdagen na onze e-mail nog steeds niet ontvangen. Neem dan contact op via info@huppatee.be

Zodra je bestelling is verwerkt ontvang je een e-mail van ons. Verzendingen binnen België ontvangen ook een mail van DHL met daarin een trackingcode waarmee je de bestelling precies kunt volgen.

Heb je nog geen e-mail ontvangen? Het duurt vaak 1 werkdag om de bestelling te verwerken. Check ook zeker je spam folder. Heb je dan nog geen e-mail ontvangen, neem dan contact met ons op via verkoop@vangrailssanders.be

Andere belangrijke informatie:

De officiële naam waaronder wij werken is Sanders Aanrijbeveiligingen BV, gevestigd in Zeveneekskens 5 te 9160 Lokeren. De BTW nummer is BE 0866.404.394.

 

Verkeerd verzendadres ingevuld? 

Geen nood. Stuur zo snel mogelijk een mailtje naar verkoop@vangrailssanders.be. In sommige gevallen kunnen we het adres nog aanpassen voordat het verzonden is.

Bestelling wijzigen of annuleren?

Het kan soms zijn dat de bestelling al verwerkt is of bij de verzendpartner aangemeld. We kunnen daarom niet garanderen dat je de bestelling nog kunt aanpassen. Wil je de bestelling aanpassen of annuleren stuur dan snel een e-mail naar verkoop@vangrailssanders.be.

Retourneren.

Niet goed? Beschadigd? Stuur ons een mail binnen de 5 dagen nadat de goederen zijn aangekomen bij de klant. We verwijzen je naar onze algemene verkoopsvoorwaarden voor alle details. Je staat uiteraard in voor de verzendkosten.

Gezien onze werking gericht is op B2B verkoop heb je geen bedenkingstermijn en is de verkoop definitief.
Uiteraard kunnen we in onderling overleg afwijken om alsnog te werken aan een oplossing. Dit kan via verkoop@vangrailssanders.be