RVS beugels uit ronde buis

Toepassingsgebied RVS beugels uit ronde buis

RVS beugels uit ronde buis zijn een luxueuse en onderhoudsvrije manier om je infrastructuur en personeel te beschermen tegen aanrijdingen. Deze aanrijdbeveiliging wordt gebruikt om doorgangen te versperren voor gemotoriseerd verkeer. Je kan de begeuls ook inzetten als fietsenstalling. Het toepassingsgebied van deze RVS beugels is dus enorm breed. Het voordeel? Deze beugels zijn:

  • Elegant
  • Modern
  • Functioneel

Standaard worden deze RVS beugels vervaardigd uit ronde buis. 48 mm uit kwaliteit 304. Op aanvraag kunnen je RVS stootpalen ook vervaardigd worden uit kwaliteit 316 voor agressieve of zoute omgevingen.

,

Vanaf 1 beugel

Vangrails Sanders levert en plaatst vangrails al vanaf 1 RVS ronde beugel. Heb je een groot of een klein project? We bekijken graag samen met jou de mogelijkheden.

Ruim 15 jaar ervaring

Met meer dan 15 jaar ervaring en expertise adviseren we je deskundig. Valt jouw project buiten de standaard? Dan werken we een oplossing op maat voor je uit.

Plaatsing & Herstelling

Op onze service kan je altijd rekenen. Voor, tijdens en na de plaatsing van jouw vangrail, kantel– of aanrijdbeveiliging. Ook voor herstellingen staan we voor je klaar.

Snel geleverd voor zelfplaatsers

Heb je je materiaal snel nodig? Stockartikels leveren we vrijwel onmiddellijk. De levertermijn voor maatwerk is 6 tot 8 weken.

Heb je vragen? Een project op maat? Een extra snelle levering? Neem contact met ons op. We helpen je graag vooruit.

Waarom RVS beugels uit ronde buis?

Kiezen voor RVS beugels uit ronde buis, is kiezen voor duurzaamheid.

  • Deze RVS beugels zijn geproduceerd uit roestvrij staal dat beschermd is tegen corrosie
  • RVS verreist een minimum aan onderhoud door het gebruik van hoogstaande, kwalitatieve materialen
  • Deze installatie gaat gemiddeld 25 jaar, of zelfs langer mee

Daarnaast is je installatie makkelijk te herstellen of vervangen moest er zich toch schade voordoen door bijvoorbeeld een aanrijding met zwaar verkeer.

Hoeveel kosten RVS beugels uit ronde buis?

Wil je RVS beugels laten plaatsen als fietsenstalling of om je infrastructuur te beschermen tegen aanrijdingen? Dan is de kostprijs hiervan afhankelijk van je project. Voor de plaatsing komen onze professionals ter plaatsen voor een bedrijfsaudit. Hier leggen we al de risicopunten vast. Daarna stellen we een vrijblijvende offerte op binnen je budget. De kostprijs is afhankelijk van:

  • Het aantal RVS beugels uit ronde buis die we moeten plaatsen
  • Het type beugels dat we inzetten om je infrastructuur te beschermen
  • Het al dan niet kiezen om je beugels zelf te plaatsen, of professioneel te laten installeren

RVS beugels uit ronde buis laten plaatsen

Je RVS beugels uit ronde buis laten plaatsen of ze zelf afhalen? De keuze is aan jou. Als je er zeker van wil zijn dat je beugels correct geïnstalleerd zijn en optimale bescherming bieden, laat de plaatsing dan over onze professionals. Met meer dan 15 jaar ervaring op hun tellers reken je op een deskundige en betrouwbare plaatsing.

De juiste machines en mankracht zelf in huis? Dan kan je je RVS beugels ook zelf plaatsen. Je kan dan nog altijd terecht bij onze experts voor advies.

Het onderhouden en herstellen van RVS beugels

RVS beugels uit ronde buis zijn bij Sanders geproduceerd uit de meest kwalitatieve materialen. Ze vereisen dus een minimum aan onderhoud. We raden je aan een vast controle moment in te lassen om je installatie te controleren op eventuele schade. Iets opgemerkt? Neem dan zo snel mogelijk contact op. Onze professionals komen dan tot bij jou om de schade op te meten. We stellen een vrijblijvende offerte op maat op en herstellen de schade meteen. Na reparatie is je installatie weer helemaal als nieuw.