Serverkast- & hydrantbescherming

Waarom serverkast – en hydrant bescherming?

Bescherm je kritieke installaties en draagstructuren tegen aanrijdingen en botsing van zware machines en andere voertuigen. Met serverkast – en hydrant bescherming bespaar je op herstelling en vermijd je shut downs, dataverlies en hoge herstellingskosten.

Deze aanrijdbeveiliging wordt vaak geplaatst rond:

 • pilaren of kolommen waarop een server- of elektriciteitskast werd gemonteerd
 • brandhaspels
 • naakte kolommen in een omgeving waarin zware voertuigen rijden zoals magazijnen, bedrijfsterreinen…

Op grote sites zijn hydranten verplicht. Met een stevige hydrant bescherming vermijd je valse alarmen en hoge herstelkosten.

Kolombescherming tegen zware heftrucks
Hydrant bescherming rondom
serverkast met bescherming
,

Vanaf 1 stuk

Vangrails Sanders levert en plaatst serverkast- en hydrantbescherming al vanaf 1 stuk breed. Heb je een groot of een klein project? We bekijken graag samen met jou de mogelijkheden.

Ruim 15 jaar ervaring

Met meer dan 15 jaar ervaring en expertise adviseren we je deskundig. Valt jouw project buiten de standaard? Dan werken we een oplossing op maat voor je uit.

Plaatsing & Herstelling

Op onze service kan je altijd rekenen. Voor, tijdens en na de plaatsing van jouw vangrail, kantel– of aanrijdbeveiliging. Ook voor herstellingen staan we voor je klaar.

Snel geleverd voor zelfplaatsers

Heb je je materiaal snel nodig? Stockartikels leveren we vrijwel onmiddellijk. De levertermijn voor maatwerk is 6 tot 8 weken.

Heb je vragen? Een project op maat? Een extra snelle levering? Neem contact met ons op. We helpen je graag vooruit.

Beschikbare opstellingen hydrant bescherming

Hydrantbescherming is beschikbaar in verschillende opstellingen:

 • Langs 4 zijden afgeschermd
 • Langs 3 zijden afgeschermd
 • Langs 2 zijden afgeschermd
 • 2 rijen boven elkaar
 • verstevigde palen

Valt jouw project buiten de standaarden en heb je aanrijdbeveiliging op maat nodig? We komen geheel vrijblijvend ter plaatse kijken naar jouw noden, op je werf en of in jouw onderneming.

Of je maakt een tekening en we bezorgen je een offerte op basis van jouw ontwerp.

Neem contact met ons. We bekijken graag samen met jou de mogelijkheden voor jouw project.

Zware pilaar bescherming

Is serverkast – & hydrant bescherming verplicht?

Aanrijdbeveiliging is momenteel nog niet verplicht. Wil je je infrastructuur en werknemers optimaal beschermen? Dan is het wel aangeraden.

Serverkast – & hydrant bescherming zijn een duurzame investering in een veiligere toekomst. Daarnaast voorkom je grote schade, hoge herstelkosten en verlies door stilstand van je machines.

 

Serverkast bescherming laten plaatsen

Heb je de nodige mankracht, kennis en machines in huis om je serverkast – & hydrant bescherming zelf te plaatsen? Bestel dan je benodigde materialen. Wij leveren het op jouw werf of bedrijf of je kan het zelf komen afhalen.

Wil je zeker zijn van een professionele en correcte installatie? Laat je serverkast – & hydrant bescherming professioneel installeren. Ons ervaren team heeft de kennis, machines en tools om jouw aanrijdbeveiliging professioneel te plaatsen.

Serverkast – & hydrant bescherming: ondergrond

De ondergrond van je site is een belangrijk aspect van de plaatsing van je bescherming. Bij een betonnen ondergrond werken we met ankers. Heb je asfalt of klinkers? Dan zetten we heimachines in.

Afscherming hoek door beugel

De kostprijs van je aanrijdbeveiliging voor servers en hydranten

De kostprijs van je serverkast – & hydrant bescherming is afhankelijk van verschillende factoren.

 • Het benodigde materiaal om je servers en hydranten optimaal te beschermen
 • De hoeveel servers en hydranten dat beschermd moeten worden
 • De ondergrond van je installatie
 • ….

Rekening houdend met deze aspecten en jouw voorkeuren en vereisten stellen wij een vrijblijvende offerte op maat op. We garanderen de beste prijs-kwaliteitsverhouding binnen jouw budget.

Onderhouden en herstellen van je hydrant- & serverkast bescherming

Je server- & hydranten bescherming heeft niet veel onderhoud nodig. We raden het natuurlijk wel aan om je installatie op een vast moment te inspecteren. Schade kan leiden tot plaatselijke corrosie, het verminderen van stevigheid…

Merk je schade op? Neem dan contact op voor een uitgebreide analyse en herstelling. Na herstelling is jouw installatie weer als nieuw!

Reinig je je installatie regelmatig en controleer je op schade? Dan gaat je beveiliging tot wel 25 jaar of zelfs langer mee!

 

Hydrant en serverkast harder laten opvallen

Wil je extra beveiliging? Kies voor server- & hydrant bescherming in een opvallende kleur. We kunnen je installatie poederlakken in alle RAL-kleuren.

Sprinklerpost bescherming - Hydrant
Waterleiding bescherming - Beugel met uitsprong