Opbouw wielstopper

Opbouw wielstopper, aanrijdbeveiliging voor vrachtwagens

Het achteruit parkeren van diverse voertuigen zoals vrachtwagens, heftrucks, diepladers,… zorgt regelmatig voor schade aan het voertuig en de infrastructuur. Oplossingen zoals biggenruggen, betonblokken, houten balken dienen best ingewerkt te worden in de verharding en zijn geen garantie op een lange levensduur en schadevrij parkeren.

 

Waarom een wielstopper type opbouw?

Een stalen wielstopper verankeren we op elke verharding zonder bijkomende betonfundering. Dankzij het specifieke ontwerp zorgt het voertuig zelf voor de nodige stabiliteit dankzij het nodige gewicht van de wielen. De ankers zijn enkel aanwezig zodat de plaat zich niet kan verplaatsen tijdens het parkeren.

Een aangepaste wielstopper type opbouw voor jouw toepassing

Het driehoekig ontwerp zorgt voor de nodige stevigheid om te dienen als ‘drempel’. Daarnaast zitten er nog verstevigingen gelast in deze driehoek. Het geheel wordt geproduceerd uit een plaat van 6 mm waardoor intens gebruik geen probleem is. Standaard is de hoogte 12,5 cm zodat heel wat voertuigen probleemloos kunnen parkeren, uiteraard zijn ook afwijkende afmetingen mogelijk.

Deze stalen wielstopper gebruik je in verschillende situaties. Op een parkeerplaats voor trailers in diverse uitvoeringen, (elektrische) laadzones voor heftrucks, auto’s, etc.

wielstopper met opbouw
opbouw wielstopper
,

Wielstopper type opbouw vanaf 1m

Vangrails Sanders levert en plaatst opbouw wielstoppers al vanaf 1 meter breed. Heb je een groot of een klein project? We bekijken graag samen met jou de mogelijkheden.

Ruim 15 jaar ervaring

Met meer dan 15 jaar ervaring en expertise adviseren we je deskundig. Valt jouw project buiten de standaard? Dan werken we een oplossing op maat voor je uit.

Plaatsing & Herstelling

Op onze service kan je altijd rekenen. Voor, tijdens en na de plaatsing van jouw vangrail, kantel– of aanrijdbeveiliging. Ook voor herstellingen staan we voor je klaar.

Snel geleverd voor zelfplaatsers

Heb je je materiaal snel nodig? Stockartikels leveren we vrijwel onmiddellijk. De levertermijn voor maatwerk is 6 tot 8 weken.

Heb je vragen? Een project op maat? Een extra snelle levering? Neem contact met ons op. We helpen je graag vooruit.

Voordelen van een stalen opbouw wielstopper

  • Verankering op elke ondergrond
  • Goede corrosiebescherming voor buiten dankzij thermisch verzinken
  • Past voor vrijwel elk voertuig dankzij de beperkte hoogte van 12,5 cm en breedte van 48 cm
  • Eenvoudige en snelle montage
  • Snelle demontage zodat uw parking flexibel kan aangepast worden
  • Geen betonwerken nodig
  • Geen gevaar om ondergrondse leidingen te beschadigen

Wielstopper type opbouw: de opties

  • Geel lakken
  • Extra zichtbaarheid door middel van lichtjes op zonne-energie
  • Andere afmetingen ook mogelijk, zelfs voor kleine aantallen
wielstopper type opbouw

Opbouw wielstopper laten plaatsen door Sanders

Bij de aanvang van onze samenwerking maken we eerst een schets van de huidige situatie op je bedrijfssite. Aan de hand van deze schets brengen wij de pijnpunten van je bedrijf in kaart.

Zo garanderen we je dat we je bedrijfsterrein voorzien van de nodige bescherming tegen achteruitrijdende vrachtwagens. We realiseren dit door je wielstoppers te installeren op tactische en risicovolle plaatsen.

opbouw wielstopper