RVS stootranden

RVS stootranden als randbeveiliging

RVS stootranden voor tegen de muur zijn uitermate geschikt voor het afschermen van sandwichpanelen, wanden of machines.

De stootranden durven we ook al wel eens in één adem te noemen met stootwanden of vangrails. Toch zijn RVS stootranden voor muurbescherming een iets specifieker product.

RVS stootrand beveiliging
,

Vanaf 1 M

Vangrails Sanders levert en plaatst RVS stootranden al vanaf 1 meter breed. Heb je een groot of een klein project? We bekijken graag samen met jou de mogelijkheden.

Ruim 15 jaar ervaring

Met meer dan 15 jaar ervaring en expertise adviseren we je deskundig. Valt jouw project buiten de standaard? Dan werken we een oplossing op maat voor je uit.

Plaatsing & Herstelling

Op onze service kan je altijd rekenen. Voor, tijdens en na de plaatsing van jouw vangrail, aanrijd– of kantelbeveilging. Ook voor herstellingen staan we voor je klaar.

Snel geleverd voor zelfplaatsers

Heb je je materiaal snel nodig? Stockartikels leveren we vrijwel onmiddellijk. De levertermijn voor maatwerk is 6 tot 8 weken.

Heb je vragen? Een project op maat? Een extra snelle levering? Neem contact met ons op. We helpen je graag vooruit.

RVS stootranden met een hoge mate van flexibiliteit

Vandaag de dag moeten bedrijven zich  flexibel opstellen. Hetzelfde geldt voor je werkomgeving. Vandaar dat we RVS stootranden voor tegen de muur hebben opgenomen in ons assortiment.

Als je nu kiest voor het plaatsen van stootranden, is dit niet definitief. Wanneer je de werkomgeving van je werknemers of magazijniers wilt veranderen, vormen je roestvaste stootranden geen obstakel.

Onze flexibele stootranden bieden je meer perspectieven.

RVS stootranden – Afmetingen:

 

Materiaal:
 • inox 304 (standaard)
 • inox 316 (op aanvraag)

RVS stootrand als muurbeveiliging

RVS sandwichpaneel beveiliging

RVS stootrand als sandwichpaneel beveiliging

Voordelen van RVS stootranden als muurbescherming

Onze stootranden kenmerken zich dankzij volgende eigenschappen:

 • Het zijn modulaire stootranden.
 • Dankzij de kwaliteitsvolle materialen spreken we van een stevige muurbescherming.
 • Onze stootranden zijn eenvoudig te plaatsen en te verplaatsen.
 • Het materiaal is corrosiebestendig.

Dit laatste puntje maakt van onze stootranden de ideale muurbescherming. Aantasting van buitenaf is zeldzaam, waardoor het een duurzame investering is.

RVS stootrand beveiliging

Levensduur van RVS stootranden

Het voordeel van roestvaste stootranden is dat ze corrosiebestendig zijn. Dit zorgt voor een langere levensduur.

Daarnaast werken we uitsluitend met kwalitatief hoogstaande materialen. Onze RVS stootranden gaan niet voor niets minstens 25 jaar mee. 

De levensduur van je stootranden is ook sterk afhankelijk van twee factoren die je al dan niet zelf in de hand hebt:

 • Blijven je stootranden gespaard van ongevallen?
 • Onderhoud je jouw stootranden op regelmatige basis?

RVS stootranden laten plaatsen

De door jou bestelde stootranden haal jezelf op of laten we met plezier leveren op je bedrijfssite.

Om er zeker van te zijn dat je stootranden correct geïnstalleerd zijn, raden we je aan om dit te laten doen door onze experts. Wij beschikken over de nodige kennis, ervaring en middelen om je stootranden snel en professioneel te installeren.

Installeer je graag zelf je stootranden?

Kies je voor deze optie, dan helpen we je met alle plezier op weg! Loop je achteraf toch vast? Twijfel niet om ons te contacteren. We steken je graag een helpende hand toe.

Installatie mogelijkheden

Je kan RVS stootranden zowel op bestaande infrastuctuur als op speciaal aangebrachte palen installeren. We komen graag bij je langs om advies op maat te geven. Zo ben jij zeker van de perfecte oplossing.

Onderhoud van je stootranden

Stootranden als muurbescherming hebben niet veel onderhoud nodig. Toch raden we je aan om op regelmatige tijdstippen een onderhoud uit te voeren. Zo speel je kort op de bal indien er toch schade is toegediend aan de aanrijdbeveiliging. Daarnaast verhoogt een onderhoud op regelmatige basis de levensduur van je stootranden.

Kortom: Draag evenveel zorg voor je stootranden dan voor je producten in voorraad.

Waarom kiezen voor RVS stootranden

Stootranden vormen een extra bescherming voor je infrastructuur en machines. Het is een investering die zichzelf terugbetaalt. Daarbovenop is het van belang om je je producten en infrastructuur te laten genieten van een optimale bescherming. Graag lichten we even kort de twee voornaamste redenen uit voor het plaatsen van stootranden.

Flexibele werkomgeving

Zoals eerder al aangehaald, leven we in een snel veranderende wereld. Dit legt heel wat druk op jou als bedrijf. Je dient je continue flexibel op te stellen naar leveranciers, werknemers en andere stakeholders toe. Dit vergt niet alleen veel energie van je bedrijf, maar legt ook druk op de werkomgeving van je werknemers. Ook die moet meer dan ooit flexibel zijn.

Daarom dat onze stootranden de ideale bescherming zijn voor je infrastructuur. Het is eenvoudig te plaatsen en te verplaatsen. Die flexibele toepassing is als een geschenk uit de hemel voor facility managers.

Beschermen van uw apparatuur en voorraad

Schade berokkend in je magazijn, kan een kostelijke affaire zijn. Die kosten besparen zichzelf uit door te investeren in voldoende stootranden. Het beschermt niet alleen je infrastructuur, maar ook je kostbare voorraad.

Hoeveel kosten RVS stootranden?

Het plaatsen van RVS stootranden mag je niet zien als een kost. Zie het als een investering die zich terugbetaalt op middellange termijn.

Een eenduidig bedrag plakken op de prijs van je stootranden is onmogelijk. Dit varieert van klant tot klant. We onderscheiden drie factoren die de prijs beïnvloeden.

 • Het aantal pijnpunten die je graag wenst te beveiligen.
 • Het type stootrand dat je kiest.
 • De gewenste stevigheid van de gebruikte materialen.

Op basis van die factoren, stellen we een offerte op maat op. We mikken altijd op de best mogelijke prijs-kwaliteitsverhouding binnen je budget.

Wat is de kost van een herstelling?

Dat hangt af van de schade die is berokkend aan je stootranden. In geval van schade, stellen we eerst een vrijblijvende offerte op. 

PS: Na de herstelling verkeren je roestvaste stootranden weer in perfecte staat.

RVS stootrand beveiliging