Bescherming laadkades

Laadkade bescherming met vangrails

Het afschermen van een hoogteverschil waarbij extra stevigheid is gewenst tegen rollend materieel kan perfect worden uitgevoerd met een vangrail, weliswaar in een verhoogde uitvoering.

In veel gevallen ziet men maatwerk leuningen gemonteerd op een keerwand waarvan de eerste 3 meter meestal krom is gereden of recent vervangen. Dankzij het modulaire principe van vangrails kan deze snel en goedkoop vervangen worden. Geen laswerk of lange wachttijden voor het maken van de specifieke leuning.

laadkade bescherming
,

Vanaf 1 laadkade

Vangrails Sanders levert en plaatst vangrails al vanaf 1 laadkade. Heb je een groot of een klein project? We bekijken graag samen met jou de mogelijkheden.

Ruim 15 jaar ervaring

Met meer dan 15 jaar ervaring en expertise adviseren we je deskundig. Valt jouw project buiten de standaard? Dan werken we een oplossing op maat voor je uit.

Plaatsing & Herstelling

Op onze service kan je altijd rekenen. Voor, tijdens en na de plaatsing van jouw vangrail, kantel– of aanrijdbeveiliging. Ook voor herstellingen staan we voor je klaar.

Snel geleverd voor zelfplaatsers

Heb je je materiaal snel nodig? Stockartikels leveren we vrijwel onmiddellijk. De levertermijn voor maatwerk is 6 tot 8 weken.

Heb je vragen? Een project op maat? Een extra snelle levering? Neem contact met ons op. We helpen je graag vooruit.

Op maat gemaakte bescherming voor uw laadkade

Geel gelakte kopstukken, een dubbele vangrail van aangepaste hoogte? Wij passen uw laadkade bescherming aan naar wens.

Bij de aanvang van onze samenwerking maken we eerst een schets van de huidige situatie op je bedrijfssite. Aan de hand van deze schets brengen wij de pijnpunten in kaart.

laadkade beschermen met vangrails