Beugels

Onze Beugels

Op zoek naar beugels om je infrastructuur te beveiligen tegen aanrijdingen? Bij Vangrails Sanders kan je terecht voor stalen beugels met een ronde buis / vierkante buis of beugels van RVS. 

Stalen beugels

Stalen vierkante beugels zijn een compacte, elegente en stevige oplossing voor het afschermen van rekken, bardageplaten, bedieningspanelen en meer.

stalen vangrail langs afsluiting

Stalen beugels

Stalen ronde beugels zijn enorm veelzijdig. Je kan ze inzetten om je wandelpaden af te schermen, gemotoriseerd verkeer te weren of als elegante fietsparking.

veilig en efficiënt stapelen dankzij een kantelbeveiliging

RVS beugels

RVS-beugels zijn onderhoudsvrij en hebben een luxe uitstraling. Ze worden vaak gebruikt voor de bescherming van stadskernen en bedrijfstereinen.

Wij voorzien beugels uit staal of uit inox. Beide materialen bieden een hoge duurzaamheidsgraad en zijn van de meest hoogstaande kwaliteit.

,

Vanaf 1 stuk

Vangrails Sanders levert en plaatst beugels al vanaf 1 stuk. Heb je een groot of een klein project? We bekijken graag samen met jou de mogelijkheden.

Ruim 15 jaar ervaring

Met meer dan 15 jaar ervaring en expertise adviseren we je deskundig. Valt jouw project buiten de standaard? Dan werken we een oplossing op maat voor je uit.

Plaatsing & Herstelling

Op onze service kan je altijd rekenen. Voor, tijdens en na de plaatsing van jouw vangrail, kantel– of aanrijdbeveiliging. Ook voor herstellingen staan we voor je klaar.

Snel geleverd voor zelfplaatsers

Heb je je materiaal snel nodig? Stockartikels leveren we vrijwel onmiddellijk. De levertermijn voor maatwerk is 6 tot 8 weken.

Heb je vragen? Een project op maat? Een extra snelle levering? Neem contact met ons op. We helpen je graag vooruit.

Beugels: toepassingsgebied

Beugels worden ingezet als aanrijdbeveiliging om je infrastrcutuur tegen aanrijdingen te beschermen, wandelenpadel af te schermen, gemotoriseerd verkeer te weren en meer. Ze hebben een heel uitgebreid toepassingsgebied en ze zijn enorm veelzijdig.

Sanders heeft 3 soorten beugels.

Welke soort je best kiest, is afhankelijk van je toepassing.

Heb je vragen of zoek je een specifieke oplossing? Neem contact met ons op. We bekijken samen met jou de mogelijkheden.

Beschermingsbeugel voor hoek

Voordelen van beugels

Dat beugels je infrastructuur beschermen tegen aanrijdingen hebben we al vermeld. Maar beugels van Vangrails Sanders brengen nog andere voordelen met zich mee:

Stevig

De beugels zitten stevig verankerd in de grond

Modulair

Ze zijn makkelijk te herstellen en vervangen bij schade

Flexibel ontwerp

Je kan kiezen voor reflectoren op je beugels zodat ze extra zichtbaar zijn in het donker

Duurzaam

Onze beugels zijn gemaakt van duurzame materialen en zijn roestvrij

Wil je graag weten hoe je beugels kan inzetten om je bedrijf optimaal te beschermen?

Hoeveel kosten beugels?

De prijs van je beugels is afhankelijk van je project. Voor de beugels geplaatst worden, maken we een audit van je bedrijfssite. We brengen in kaart welke punten een risico hebben op aanrijdingen. Zo weten we hoeveel beugels er geplaatst moeten worden om jouw infrastructuur optimaal te beschermen en welke materialen er gebruikt moeten worden.

Je prijs is dus afhankelijk van:

  • Het type beugel
  • Het aantal beugels dat geplaatst moet worden
  • Eventuele personalisaties

Op basis van deze gegevens maken we een offerte op maat met de beste prijs-kwaliteitsverhouding binnen jouw budget.

Hoeveel kost de herstelling van beugels?

De kostprijs van de herstelling is afhankelijk van de schade. Onze experts komen tot bij jou om de schade op te meten en een vrijblijvende offerte op te maken.

Na herstelling is je installatie weer als nieuw.

Beugels laten plaatsen

Je kan er zelf voor kiezen om de door jouw bestelde beugels te laten leveren of om ze zelf af te halen. Als je er zeker van wil zijn dat je installatie optimaal geplaatst is, plaatsen onze experts ze graag voor je. Wij hebben de nodige gereedschappen, kennis en ervaring om jouw beugels snel en professioneel te plaatsen.

Je beugels zelf installeren

Heb je de nodig kennis, materialen en mankracht om de beugels zelf te plaatsen? Dan helpen we je hier graag bij op weg. Als je achteraf toch nog vragen hebt, staan wij klaar om je te adviseren waar nodig.

Onderhoud van beugels

Besluit je om je beugels te bestellen bij Sanders? Dan garanderen wij jou materialen van de aller hoogste kwaliteit. Je beugels hebben dan ook praktisch geen onderhoud nodig.

We raden je een vast controle moment aan om je aanrijdbeveiliging te controleren op eventuele schade. Merk je schade op? Neem dan zo snel mogelijk contact op voor een vrijblijvende offerte voor herstelling.