Zware vangrail met leuning

Zware vangrail met leuning, onze oplossing

Een stalen vangrail biedt de gekende bescherming langs wegen en op industriële sites. Dankzij het meebewegen en plooien van de vangrail wordt de bewegingsenergie (kinetische energie) van het voertuig veilig omgezet in vervormingsenergie.

Omwille van veiligheidsredenen voor personen werd er ons gevraagd een valbeveiliging te integreren in een vangrailconstructie op een industriële site. Eén van de meerwaardes die we graag toevoegen is dat het ook esthetisch aantrekkelijk mag zijn. In de inkuiping rijdt een zware heftruck rondt die containers over de vangrail, rechtstreeks op de vrachtwagens plaatst.

Het plaatsen van een dubbele vangrail was hier oorspronkelijk aan de orde, echter tijdens het plaatsbezoek werd duidelijk dat de heftruckchauffeurs onvoldoende de 4 twistlocks (de bevestigingspunten op de 4 hoeken) konden zien.

Vangrail met maximale zichtbaarheid

Om de zichtbaarheid te maximaliseren werd de bovenste vangrail vervangen door een compacte buis en werden de palen voorzien van een gebogen verlenging uit plaatwerk. Het verlengen van de paal zou soms kunnen zorgen voor problemen.

wielstopper met opbouw
vangrail met leuning
,

Vanaf 1 M

Vangrails Sanders levert en plaatst vangrails al vanaf 1 meter breed. Heb je een groot of een klein project? We bekijken graag samen met jou de mogelijkheden.

Ruim 15 jaar ervaring

Met meer dan 15 jaar ervaring en expertise adviseren we je deskundig. Valt jouw project buiten de standaard? Dan werken we een oplossing op maat voor je uit.

Plaatsing & Herstelling

Op onze service kan je altijd rekenen. Voor, tijdens en na de plaatsing van jouw vangrail, aanrijd– of kantelbeveilging. Ook voor herstellingen staan we voor je klaar.

Snel geleverd voor zelfplaatsers

Heb je je materiaal snel nodig? Stockartikels leveren we vrijwel onmiddellijk. De levertermijn voor maatwerk is 6 tot 8 weken.

Heb je vragen? Een project op maat? Een extra snelle levering? Neem contact met ons op. We helpen je graag vooruit.

Voordelen van een vangrail met leuning

  • Compacte vangrail en leuning
  • Goedkoper dan 2 afzonderlijke systemen: vangrail en leuning
  • Stevige verankering in de beton
  • Optimale zichtbaarheid voor de heftruckchauffeurs dankzij de slanke gele buis
  • Slank design
  • Eenvoudige montage
  • Geen betonwerken nodig

Zware vangrail met leuning: de opties

  • Lakken in geel of andere kleur
  • Hoogte van 1,20 m met leuning
  • Extra ligger net boven de vloer
vangrail met leuning