Stalen beugels uit vierkante buis

Waarom stalen beugels uit vierkante buis?

Stalen beugels uit vierkante buis beschermen je infrastructuur tegen aanrijdingen en creëren een veilige afstand tussen wegverkeer en voetgangers. Het is een efficiënten en doelgerichte investering om hoge kosten door interventies te vermijden en je personeel te berschemen tegen ongevallen.

Deze stalen beugels uit vierkante buis zijn in alle RAL kleuren verkijgbaar

,

Vanaf 1 stuk

Vangrails Sanders levert en plaatst stalen vierkante beugels al vanaf 1 stuk. Heb je een groot of een klein project? We bekijken graag samen met jou de mogelijkheden.

Ruim 15 jaar ervaring

Met meer dan 15 jaar ervaring en expertise adviseren we je deskundig. Valt jouw project buiten de standaard? Dan werken we een oplossing op maat voor je uit.

Plaatsing & Herstelling

Op onze service kan je altijd rekenen. Voor, tijdens en na de plaatsing van jouw vangrail, kantel– of aanrijdbeveiliging. Ook voor herstellingen staan we voor je klaar.

Snel geleverd voor zelfplaatsers

Heb je je materiaal snel nodig? Stockartikels leveren we vrijwel onmiddellijk. De levertermijn voor maatwerk is 6 tot 8 weken.

Heb je vragen? Een project op maat? Een extra snelle levering? Neem contact met ons op. We helpen je graag vooruit.

Toepassingsgebied stalen beugels uit vierkante buis

Stalen beugels uit vierkante buis zijn een compacte, elegante en stevige oplossing voor het afschermen van rekken, bardageplaten, elektrische kasten, bedieningspanelen, hoeken, wandelpaden en veel meer.

Bij Sanders Vangrails kan je zowel terecht voor vlakke beugels als voor beugels in L-vorm of U-vorm. Zo zorgen we ervoor dat je installaties optimaal beschermd zijn en een stijlvolle indruk nalaten.

 

Types stalen beugels uit vierkante buis

Stalen beugels uit vierkante buis zijn zowel verkrijgbaar in L-vorm of U-vorm, of als platte beugels. Vlakke beugels worden vaak ingezet om bijvoorbeeld rekken te beschermen tegen aanrijdingen. L-vorm of U-vorm beugels worden dan weer ingezet bij bijvoorbeeld het beschermen van je sprinklerbuizen of voor het beschermen van een hoek tegen aanrijdingen.  

Vlakke beugels

afscherming hoek door beugel

L-vorm beugels

U-vorm beugels

Het uiterlijk van je stalen beugels uit vierkante buis

Wil jij je infrastructuur optimaal beschermen? Ga dan voor geel zwarte beugels voor extra zichtbaarheid. Zo valt je aanrijdbeveiliging extra hard op om je personeel en infrastructuur optimaal te beschermen. Je beugels kunnen ook geleverd worden in je merkkleuren.

Als je aanrijdbeveiliging ook extra moet opvallen in het donker, kies dan voor de meest veilige optie. Er worden dan reflecterende banden toegevoegd aan je beugels.

Onze beugels zijn beschikbaar in elke RAL-kleur.

Kostprijs van stalen beugels uit vierkante buis

De kostprijs van je stalen beugels uit vierkante buis zijn afhankelijk van je project. Onze professionals komen hiervoor eerst ter plaatsen om een audit te maken van je bedrijfssite en de risicopunten vast te leggen. Daarna wordt er een vrijblijvende offerte opgesteld binnen jouw budget. De kostprijs is afhankelijk van:

  • Het type beugels dat nodig is
  • Het aantal beugels dat we moeten plaatsen om optimale bescherming te garanderen
  • Het al dan niet personaliseren van je stalen beugels

Herstelling van stalen beugels uit vierkante buis

Koos je voor beugels van Sanders? Dan kan je rekenen op materialen van de meest hoogstaande kwaliteit. De kans op schade is dus klein. Merk je tijdens een controleronde toch schade op of is er een ongeluk gebeurt met zwaar verkeer? Onze professionals komen graag tot bij jou om de schade op te meten. Daarna wordt een vrijblijvende offerte op maat opgemaakt.

Na herstelling is je installatie weer helemaal als nieuw.

Stalen beugels uit vierkante buis professioneel laten plaatsen

Je kan ervoor kiezen om je stalen beugels uit vierkante buis professioneel te laten leveren en plaatsen door onze experts. Al vanaf 1 stalen beugel komen onze professionals tot bij jou om je installatie zorgvuldig en met de nodige expertise te plaatsen en leveren. Heb je de nodige machines en mankracht zelf in huis? Dan kan je de beugels ook zelf plaatsen.

 

Het onderhoud van je stalen beugels uit vierkante buis

Zoals eerder vermeld werken we bij Sanders enkel met de meest kwalitatieve materialen. Je installatie heeft dus niet veel onderhoud nodig. Om de levensduur van je stalen beugels uit vierkante buis te verlengen, raden we je aan vast controle moment aan. Zo kan je meteen ingrijpen als je toch schade zou ontdekken door bijvoorbeeld een aanrijding.

Neem bij het opmerken van schade meteen contact op. Onze professionals komen dan ter plaatse om de schade op te meten en te herstellen.