Bescherming poort

Poortbescherming

Wist jij al dat de geleiders voor de wieltjes van sectionaalpoorten de achillespees zijn van je poort? Als die beschadigd zijn, kan je je poort dus niet meer openen of sluiten.

Een goede poortbescherming is dus cruciaal om de continuïteit en veiligheid van je activiteiten te garanderen. De herstel- en interventiekosten bij schade lopen hoog op. Daarom ontwierpen wij bij Sanders een duurzame oplossing: poortbescherming. Een eenvoudig ontwerp met een stevig profiel dat een minimum aan plaats inneemt.

Op zoek naar een duurzame, efficiënte en budgetvriendelijke manier om je geleiders te beschermen? Neem contact op voor een offerte op maat van je project!

Afscherming poortgeleider
Stootpalen als poortbescherming
,

Vanaf 1 poort

Vangrails Sanders levert en plaatst vangrails al vanaf 1 poort. Heb je een groot of een klein project? We bekijken graag samen met jou de mogelijkheden.

Ruim 15 jaar ervaring

Met meer dan 15 jaar ervaring en expertise adviseren we je deskundig. Valt jouw project buiten de standaard? Dan werken we een oplossing op maat voor je uit.

Plaatsing & Herstelling

Op onze service kan je altijd rekenen. Voor, tijdens en na de plaatsing van jouw vangrail, kantel– of aanrijdbeveiliging. Ook voor herstellingen staan we voor je klaar.

Snel geleverd voor zelfplaatsers

Heb je je materiaal snel nodig? Stockartikels leveren we vrijwel onmiddellijk. De levertermijn voor maatwerk is 6 tot 8 weken.

Heb je vragen? Een project op maat? Een extra snelle levering? Neem contact met ons op. We helpen je graag vooruit.

Waarom geen stootpalen als poortbescherming?

Vaak wordt er als poortbescherming gekozen voor stootpalen. Hoewel stootpalen veel kwaliteiten hebben, zijn ze niet ideaal als poortbescherming. Ze nemen relatief veel ruimte in en beschermen je poort maar gedeeltelijk. Aanrijdingen en schade blijven dus mogelijk als je kiest voor stootpalen om je poort te beschermen.

De voordelen van Sanders poortbescherming

Is je poort vastgelopen door schade aan de geleiders? Jammer, dat hadden we kunnen voorkomen! Sanders poortbescherming garandeert de continuïteit en veiligheid van je activiteiten en het vermijden van hoge interventiekosten. Maar onze installatie brengt nog andere voordelen met zich mee.

  • compact
  • stevig staal met een plaatdikte van 8 mml
  • Hoge corrosiebestendigheid door thermische verzinking
  • Flexibele montagemogelijkheden (5 plaatsen)
  • Afgeronde hoeken
  • Volledige afscherming van je poortgeleider langs 2 zijden

Onze poortbescherming is een budgetvriendelijke en effectieve oplossing om hoge interventiekosten te vermijden.

afscherming poortgeleider

Hoeveel kost de bescherming van je poort?

Sanders poortbescherming is een budgetvriendelijke oplossing met een onklopbare prijs-kwaliteit verhouding. De prijs van jouw project is afhankelijk van verschillende aspecten.

  • Het al dan niet zelf plaatsen van je installatie
  • Het nodige maatwerk
  • De locatie van levering en plaatsing

Neem vrijblijvend contact op voor een offerte op maat!

De hoogte van je poortbescherming

Standaard heeft onze poortbescherming een hoogte van 700 mm. Deze maat is ook meteen leverbaar. Heb je bescherming voor je poort op maat nodig? Met 15 jaar ervaring in aanrijdbeveiliging weten onze professionals waarover ze spreken. Neem contact voor deskundig advies op maat.

Bescherming van je poort in RAL-kleuren

Wil je jouw poortbescherming extra laten opvallen of afstemmen op de kleuren van jouw organisatie? We lakken jouw poortbescherming in alle RAL-kleuren.

Doorrijbeveiliging poort

Het onderhouden van je poortbescherming

Sanders poortbescherming is gemaakt van de meest kwalitatieve materialen. Je installatie is dus enorm duurzaam en heeft niet veel onderhoud nodig. We raden je aan een vast controlemoment in te lassen. Merk je toch schade op? Neem contact op en we komen langs voor een analyse.