Hoogtebegrenzer

Waarom een hoogtebegrenzer voor je poort?

Aanrijding van poorten zijn, voornamelijk de bovenkant, een groot probleem in veel bedrijven. Een hoogtebegrenzer verkleint de kans dat een te grote vrachtwagen onder je poort doorrijdt aanzienlijk. Zo vermijd schade aan je infrastructuur, hoge herstellingskosten en bescherm je je personeel.

Flexibele Hoogtebegrenzer

Soorten hoogtebegrenzers

Flexibele hoogtebegrenzer

Nieuw in ons gamma zijn hoogtebegrenzers met een flexibele lat. Deze zijn makkelijk aanpasbaar in hoogte voor bijvoorbeeld heftrucks met een uitgeschoven mast of te grote vrachtwagens in een te kleine ruimte zonder schade te laten passeren.

All-round hoogtebegrenzer

In situaties waar aanrijdingen van poorten, zowel de bovenkant als zijkant, ten allen tijde dienen voorkomen te worden is een andere oplossing mogelijk. Hiervoor is in-house een compacte en stevige constructie ontworpen. Deze hoogtebegrenzers worden steeds op maat vervaardigd waardoor er minimaal ruimteverlies optreedt en een maximale bescherming biedt.

Extra opvallende hoogtebegrenzer

Ga voor de veiligste optie en laat je hoogte beschermer goed opvallen. Sanders levert je hoogte beschermer in alle beschikbare RAL-kleuren of zelfs met reflecterende strepen.

Flexibele Hoogtebegrenzer
,

Vanaf 1 begrenzer

Vangrails Sanders levert en plaatst hoogtebegrenzers al vanaf 1 stuk. Heb je een groot of een klein project? We bekijken graag samen met jou de mogelijkheden.

Ruim 15 jaar ervaring

Met meer dan 15 jaar ervaring en expertise adviseren we je deskundig. Valt jouw project buiten de standaard? Dan werken we een oplossing op maat voor je uit.

Plaatsing & Herstelling

Op onze service kan je altijd rekenen. Voor, tijdens en na de plaatsing van jouw vangrail, kantel– of aanrijdbeveiliging. Ook voor herstellingen staan we voor je klaar.

Snel geleverd voor zelfplaatsers

Heb je je materiaal snel nodig? Stockartikels leveren we vrijwel onmiddellijk. De levertermijn voor maatwerk is 6 tot 8 weken.

Heb je vragen? Een project op maat? Een extra snelle levering? Neem contact met ons op. We helpen je graag vooruit.

Zijn hoogtebegrenzers verplicht?

Aanrijdbeveiliging is niet verplicht. Toch wordt het aangeraden voor bedrijven waar veel verkeer passeert, zeker als dat vrachtverkeer is. Bij ongevallen kan de kosten voor de schade en de interventies namelijk hoog oplopen. Door gebruik te maken van aanrijdbeveiliging vermijd je deze kosten.

Hoogtebegrenzers zijn dus een duurzame investering in een veiligere toekomst voor jouw bedrijf!

Hoogtebegrenzer laten plaatsen

Heb je de kennis en medewerkers die nodig zijn om je hoogtebegrenzer zelf te plaatsen? Bestel dan enkel het nodige materiaal en haal het op het laat het leveren! Sanders levert in de BeNeLux en Frankrijk.

Wil je op veilig spelen en zeker zijn van een professionele en correcte installatie van je hoogtebegrenzers? Onze experts komen graag tot bij jou! Wij hebben alle machines, tools, ervaring en skills om een correcte plaatsing te garanderen.

 

Hoogtebegrenzer op maat

Hoogtebegrenzers worden om veiligheidsredenen altijd op maat gemaakt. Wil je je poorten dus beschermen tegen aanrijdingen? Neem dan contact op voor een offerte op maat!

  • Onze experts komen ter plaatse voor een analyse
  • Jij bezorgt ons een tekening van je plan

Hoeveel kost een  hoogtebegrenzer?

Hoogtebegrenzers worden enkel op maat gemaakt. De prijs van jouw aanrijdbeveiliging is dus afhankelijk van verschillende factoren:

  • De grootte van je hoogtebegrenzer
  • Het aantal hoogtebegrenzers dat je nodig hebt
  • Het al dan niet zelf plaatsen van je installatie

Neem contact op voor een offerte op maat! We garanderen een onklopbare prijs-kwaliteitsverhouding binnen je budget.

Onderhoud en herstelling van je hoogtebegrenzer

Bij Sanders kiezen we enkel voor het allerbeste materiaal. Als je je installatie dus af en toe reinigt en op vaste momenten controleert op schade, gaan je hoogtebegrenzers tot wel 25 jaar mee.

Merk je tijdens een controlemoment schade op? Is er toch een ongeval gebeurt? Neem dan contact op voor een herstelling binnen je budget! Na herstelling is je installatie weer helemaal als nieuw.