Stalen beugels uit ronde buis

Toepassingsgebied stalen beugels uit ronde buis

Het toepassingsgebied van stalen beugels uit ronde buis is enorm breed. Zo worden ze ingezet om je infrastructuur en personeel te beschermen tegen aanrijdingen, maar ook bijvoorbeeld om een fietsparketing te voorzien voor je medewerkers.

Bij Sanders kan je terecht voor stalen, vlakke beugels uit ronde buis  of beugels in L-vorm of U-vorm.

,

Vanaf 1 beugel

Vangrails Sanders levert en plaatst vangrails al vanaf 1 ronde beugel. Heb je een groot of een klein project? We bekijken graag samen met jou de mogelijkheden.

Ruim 15 jaar ervaring

Met meer dan 15 jaar ervaring en expertise adviseren we je deskundig. Valt jouw project buiten de standaard? Dan werken we een oplossing op maat voor je uit.

Plaatsing & Herstelling

Op onze service kan je altijd rekenen. Voor, tijdens en na de plaatsing van jouw vangrail, kantel– of aanrijdbeveiliging. Ook voor herstellingen staan we voor je klaar.

Snel geleverd voor zelfplaatsers

Heb je je materiaal snel nodig? Stockartikels leveren we vrijwel onmiddellijk. De levertermijn voor maatwerk is 6 tot 8 weken.

Heb je vragen? Een project op maat? Een extra snelle levering? Neem contact met ons op. We helpen je graag vooruit.

Het uiterlijk van je stalen beugels uit ronde buis

Om je infrastructuur en personeel te beschermen, worden geel zwarte stalen beugels uit ronde buis aangeraden. Deze zijn extra opvallend en bieden optimale veiligheid. Ook stalen beugels in je eigen merkkleuren hebben dezelfde voordelen en zijn leverbaar.

Moeten je stalen beugels uit ronde buis ook veiligheid bieden in het donker? Kies dan voor reflecterende banden op je stalen beugels. Zo zijn ze extra zichtbaar.

Onze stalen beugels uit ronde buis zijn beschikbaar in iedere RAL-kleur

Vlakke beugels

afscherming hoek door beugel

L-vorm beugels

U-vorm beugels

Kostprijs van stalen beugels uit ronde buis

De kostprijs van je stalen beugels uit ronde buis is afhankelijk van je project. Voor de plaatsing van je installatie, komen onze professionals tot bij jou voor een bedrijfsaudit. Hier worden al de pijnpunten van je onderneming vastgelegd en bekenen hoe we je infrastructuur optimaal kunnen beschermen. De kostprijs is dan afhankelijk van:

  • Het aantal stalen beugels dat geplaatst moeten worden
  • Het type stalen beugels dat nodig is voor het optimaal beschermen van je infrastructuur
  • Het al dan niet kiezen voor een standaardmodel of een gepersonaliseerd model

Op basis van deze aspecten van jouw project, wordt er een vrijblijvende offerte opgesteld binnen jouw budget.

Stalen beugels uit ronde buis professioneel laten plaatsen

Je kan ervoor kiezen om de door jou bestelde stalen beugels uit ronde buis te laten leveren of ze zelf op te halen. Wil je de installatie graag professioneel laten plaatsen door onze experts? We komen al tot bij jou vanaf 1 stuk. Kies je ervoor om met de nodige mankracht en de juiste machines de installatie zelf te plaatsen? Dan mag je altijd contact opnemen voor advies op maat van jouw project.

Het onderhouden en herstellen van stalen beugels uit ronde buis

Als je kiest voor stalen beugels uit ronde buis van Sanders, dan kies je voor materialen van de meest hoogstaande kwaliteit. Je installatie heeft dus niet al te veel onderhoud nodig. We raden je een vaste controleronde aan om je installatie te controleren op eventuele schade door bijvoorbeeld een aanrijding door een zwaar voertuig.

Merk je schade op? Onze professionals komen graag tot bij jou op de schade tot in het detail op te meten. Er zal dan een vrijblijvende offerte op maat worden opgesteld binnen je budget.

Na herstelling is je installatie weer helemaal als nieuw.