Bescherming serverkast

Door de steeds versnellende automatisatie en connectiviteit op industriële sites is er niet enkel software nodig. Er dient nog steeds hardware geïmplementeerd te worden. Het is ook niet altijd mogelijk om alles in 1 apart lokaal te installeren. Daardoor worden er bijvoorbeeld serverkasten en aspiratiesystemen in het magazijn geplaatst.

Serverkast bescherming, onze werkwijze

Op de foto ziet u een serverkast die beschermd wordt door een stukje vangrail. Echter de klant wou geen risico nemen dat de big bags op de serverkast zouden kunnen vallen. Om die reden werd er een specifieke oplossing bedacht waarbij de big bags worden tegengehouden zonder te scheuren

Onze oplossing

Stel dat de bovenste big bag kantelt, dan valt deze op de valbescherming. Dankzij de plaat en de afgewerkte lip onderaan zal deze niet scheuren. Bijgevolg zal men zonder manueel opruimen en zonder materiaalverlies de big bag opnieuw kunnen stapelen.

serverkast zonder bescherming
,

Vanaf 1 stuk

Vangrails Sanders levert en plaatst serverkast- en hydrantbescherming al vanaf 1 stuk breed. Heb je een groot of een klein project? We bekijken graag samen met jou de mogelijkheden.

Ruim 15 jaar ervaring

Met meer dan 15 jaar ervaring en expertise adviseren we je deskundig. Valt jouw project buiten de standaard? Dan werken we een oplossing op maat voor je uit.

Plaatsing & Herstelling

Op onze service kan je altijd rekenen. Voor, tijdens en na de plaatsing van jouw vangrail, kantel– of aanrijdbeveiliging. Ook voor herstellingen staan we voor je klaar.

Snel geleverd voor zelfplaatsers

Heb je je materiaal snel nodig? Stockartikels leveren we vrijwel onmiddellijk. De levertermijn voor maatwerk is 6 tot 8 weken.

Heb je vragen? Een project op maat? Een extra snelle levering? Neem contact met ons op. We helpen je graag vooruit.

Voordelen van een bescherming rond je serverkast

  • Compacte en degelijke afscherming
  • Diverse ontwerpen mogelijk
  • Stevige verankering in de beton

Serverkast bescherming: de opties

  • Lakken in de gewenste kleur
  • Andere afmetingen mogelijk
serverkast met bescherming