Vangrails Sanders

Snelle levering nodig?
verkoop@vangrailssanders.be

vangrail met leuning

Vangrails

Als specialist in vangrails en vangrails voor de industrie helpt Sanders je graag bij de keuze van de juiste vangrail.

laadpaalbescherming

Aanrijdbeveiliging

Het hoeft niet altijd een vangrail te zijn. Sanders biedt je een ruim gamma aanrijdbeveiligingen.

wielstopper type opbouw

Trailerstop

Deze oplossing zorgt ervoor dat 95% van de trailers wordt tegengehouden als deze achteruit parkeren. Dankzij de beperkte hoogte kunnen ook diepladers, bulkwagens, autotrailers,… parkeren zonder schade aan voertuig en wielstopper. Ook geschikt voor heftrucks en ander intern verkeer.

 

Recente projecten

vangrail met leuning

Beschermen van 22 parkeerplaatsen te Antwerpen

 

opbouw wielstopper

Beschermen van hek door zware vangrail hoogte 1200 mm

wielstopper type opbouw

Vangrail in asfalt ter bescherming van nieuw magazijn

 

,

Vanaf 1 M

Vangrails Sanders levert en plaatst vangrails al vanaf 1 meter breed. Heb je een groot of een klein project? We bekijken graag samen met jou de mogelijkheden.

Ruim 15 jaar ervaring

Met meer dan 15 jaar ervaring en expertise adviseren we je deskundig. Valt jouw project buiten de standaard? Dan werken we een oplossing op maat voor je uit.

Plaatsing & Herstelling

Op onze service kan je altijd rekenen. Voor, tijdens en na de plaatsing van jouw vangrail, aanrijd– of kantelbeveilging. Ook voor herstellingen staan we voor je klaar.

Snel geleverd voor zelfplaatsers

Heb je je materiaal snel nodig? Stockartikels leveren we vrijwel onmiddellijk. De levertermijn voor maatwerk is 6 tot 8 weken.

Heb je vragen? Een project op maat? Een extra snelle levering? Neem contact met ons op. We helpen je graag vooruit.

Over vangrails sanders

Vangrails sanders zet zich al jaar en dag in om jouw terrein te beveiligingen tegen aanrijdingen. Dat doen we met behulp van vangrails en aanrijbeveiliging.

Traditioneel werken we een oplossing op maat uit voor jouw onveilige situaties. Even graag leveren we het nodige materiaal waarmee je zelf aan de slag kan. We kunnen je vangrails & beveiliging ook plaatsen indien gewenst.

Zaakvoerder Tim helpt je graag met een oplossing op maat en regelt al je benodigdheden van A-Z.

verkoop@vangrailssanders.be

Vangrail geplaatst door Sanders

Wat doet een vangrail?

Een vangrail helpt erger voorkomen. Naast (snel)wegen houden vangrails voertuigen tegen die van hun rijbaan afwijken. Een vangrail is een efficiënte veiligheidsbarrière tussen de wagen en een obstakel of afgrond.

Ook vangrails voor de industrie helpen je om schade te beperken. Vangrails voor de industrie zijn compact en zo opgebouwd dat ze ook zware voertuigen tegengehouden.

Vangrails: jouw verzekering bij ongevallen

Met een kwaliteitsvolle vangrail vermijd je de vaak hoogoplopende kosten voor de herstelling van gebouwen of machines. Een vangrail is als een verzekering: je beperkt je risico’s bij een ongeval of schade.

Een vangrailinstallatie beschermt mensen en creëert een zo veilig mogelijke omgeving.

Vangrails gaan gemiddeld 25 jaar mee. En heb je schade? Dan zijn de beschadigde stukken modulair vervangbaar.

Vangrail voor Industrie
Zware Vangrail aan afgrond

Vangrail Expert Lokeren

Projecten

Als expert in vangrails en aanrijdbeveiliging assisteren we bedrijven over heel België. Vanuit Lokeren kunnen we grote en kleine projecten snel verder helpen met een levering op maat.

Vangrails Sanders Lokeren

Stalen vangrails geheid in klinkers

In een industriële omgeving komen de stalen vangrails echt tot hun recht. Zowel de uitstraling als de sterkte passen perfect binnen een logistieke omgeving.

Ter bescherming van de WADI (waterbuffering) en de camera-palen werd er meer dan 100 m vangrail geplaatst in Beersel (Halle). Omwille van sterkte-redenen werd hier ook gekozen voor een opstelling met palen per 2 meter die ca 85 cm diep geheid worden.

Dubbele stalen vangrail

Bescherming van bedrijfswanden door middel van stalen vangrails voorzien van afgeronde uiteindes (= kopstukken).
Deze dubbele vangrails voorzien van verstevigde palen zorgen voor extra sterke afscherming. Degelijk en modulair opgebouwd waardoor deze later op een nieuwe locatie kunnen herbruikt worden.

Op deze werf werd er ca 50 m dubbele vangrail gemonteerd ter bescherming van wanden en CO2 tank.

Dubbele stalen vangrail ter afscherming van wikkellijn
Wieldwingers voor bulksilo

Wieldwingers aan laadinstallatie

Wieldwingers zijn reeds gekend voor het centreren van vrachtwagens aan poorten. Echter deze kunnen ook gebruikt worden voor het nauwkeurig navigeren onder een vultrechter. 
Deze oplossing heeft volgende voordelen: 

  • altijd correct gepositioneerd
  • geen schade aan vulinstallatie
  • geen schade aan vrachtwagen
Er was 2×10 m geleiding nodig in een voedingsomgeving, dit resulteerde in de levering en plaatsing van 8 rechte wieldwingers en 2 geknikte wieldwingers met RVS ankers. 

Naast deze wieldwingers werden ook nog 12 degelijke stootpalen diameter 159 mm en ca 60 m lage vangrail geplaatst.

Houten vangrail

Dankzij een ronde houten vangrail worden voertuigen van 1500 kg probleemloos tegenhouden. De paalafstand kan variëren naargelang de noodzaak, zelfs zonder aanpassing aan de liggers. 

Een lengte van ca 46 m werd door ons geleverd en geplaatst.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project?

Houten vangrail van Vangrails Sanders

Houten vangrails perfect geïntegreerd in het landschap

In het kader van het vergroten van de spoorcapaciteit op het traject tussen Gent en Brugge werden er 2 extra sporen aangelegd. Daarnaast werd ook de Lotenhullebrug in Aalter verhoogd, die dienst doet als landelijke ontsluiting.

Vanwege het toegenomen belang van deze spoorweg in het landelijke Aalter en het grote niveauverschil werd gekozen voor een houten vangrail met een hoog kerend vermogen. Dit betekent dat een bus van 13 ton tegen een snelheid van 70 km/u kan worden tegengehouden. 

In de buitenbocht werden er ook motorplanken gemonteerd die zorgen voor een veiligere omgeving voor motorijders. De motorplanken worden steeds zo bevestigd dat deze vrij kunnen bewegen bij een ongeval. Zo blijft de impact op de motorijders minimaal. 

Geïnstalleerde hoeveelheid bedraagt 636 meter vangrail waarvan 96 m met motorplank.

Interessant detail: in 2018 werd een andere kruisende weg, Bellemstraat, ook door ons afgeschermd met ca 700 m ronde houten vangrail.